вівторок, 15 листопада 2016 р.

Кращі автори творів про красу у 5 класі

У 5 класі діти вчаться писати твори з літератури. І дуже приємно, коли  у них це виходить. Радісно, коли серед учнів, з якими ти щойоно роззнайомився, з'являються такі, що дружать зі словами, правильно їх обирають, люблять їх писати - це нині дуже рідко зустрічається.
Писали твір "Що таке справжня краса" за казкою Оскара Уайльда "Хлопчмк-Зірка". Найкращими виявилися твори Катерини Смагіної, Миколи Бочека і Микити Дяченка. Можете у цьому впевнитися.
 Катерина Смагіна

Що таке справжня краса? Деякі люди гадають, що краса - це яскрава зовнішність. Але це не так. Краса - це те, що нас оточує. Це наше серце, яке допомагає, співчуває, світить.Коли Хлопчик-Зірка образив мати, його серце було замкнуте на замок, а потім воно відкрилося через страждання. І він став добрим. Отож, справжня краса проявляється через вчинки, а не через обличчя.
 Микол Бочек

Що таке справжня краса? Кожний намалює свою картину. Для когось це зовнішність, а для когось - внутрішній світ, глибокий і чаруючий. У житті краса скрізь, потрібно лише навчитися її бачити. Краса - це і доброта, і любов до життя, і відкритість. Краса - це ввічливість. Хлопчик-Зірка був жорстоким, тому що не помічав краси світу, хоч сам був красивий. Ставши потворою через зневагу до своєї мами, він навчився цінувати красу, доброту в інших, і бачити її у собі. Він зрозумів красу вчинку, красу жертви.

Твір Микити Дяченка дуже довгий.

Він не бездоганний. Нагадує переказ, але це переказ ретельний, детальний, з цілком свідомим висновком. Щоб написати такий переказ казки у 5 класі, слід витратити годину, а то і більше. Це велика кропітка праця. Тому й Микиту було залучено до кращих творців.
Пишіть, творіть, фантазуйте! Сійте ваші слова у нашому блозі, на те й він "Словосій".Сійте - то й мак буде!

Немає коментарів:

Дописати коментар