пʼятниця, 22 квітня 2016 р.

Терещенки

Міжнародний День книги у ЗОШ №33.


До усіх свят найбільш ретельно готуються учні молодших класів. Можливо, через те, що вони налаштовані слухатися свого найвищого авторитету - першого учителя. Можливо, через надзвичайну  ще не втрачену на шкільній ниві сумлінність. А можливо, й через те, що батьки ще прислухаються до своєї дитини, хоч "страшний" підлітковий період, сповнений суперечностей і протистоянь, не за горами. Хай там як, але малюки виявилися дуже креативними. Чого варті закладки для книг та ілюстрації до них!




Флешмоб передбачав презентацію книжки у формі візитки. Малюки поставилися до цього креативненько.

Але найзавзятішими виявилися терещенки!Якщо клас початкової ланки вважати сім'єю, а класовода - мамою, то дітей можна називати (як колись на селі) за прізвищем учителя. Oт і виходить, що 2 клас ЗОШ №33 - терещенки, бо веде їх у світ знань Терещенко Юлія Олександрівна.Дітлахи не тільки гідно подолали одноденний книжковий марафон, заявляючи про себе у різноманітних формах серйозного заходу, вони підвели підсумки цікавого незвичайного дня ось у такий веселий спосіб. Поставили кольорову яскраву крапку у своїй голові й на папері: "День Книги - це круто! Без книги - нудно! Книжка варта моєї уваги! Я люблю читати!"

Гадаю, саме учитель розставив акценти - цей диригент знає не лише ноти, він уміє віртуозно керувати оркестром. Другий клас зіграв свою симфонію бездоганно.
Терещенко Юлія

Немає коментарів:

Дописати коментар