вівторок, 5 квітня 2016 р.

Я книгу напишу про ВАС! Увага, конкурс!

 Любиш писати твори - маєш реальну можливість заробляти на персональних історіях або романах "на замовлення" у майбутньому. Починай працювати уже сьогодні!

Не кожному припадає бути письменником і заробляти на життя Словом. Але багато людей  уміє грамотно викладати думки, доречно використовувати алегорії, різноманітні тропи, знається на мистецтві композиції, на законах асоціацій. Як правило, вони обирають професію журналіста, учителя, науковця, режисера. Згодом можуть стати політиками,  урядовцями і навіть спікерами (речниками) у парламенті. Та у наш час з'явилися можливості використати свою дружбу зі Словом у досить новий і цікавий спосіб. Давно уже у Німеччині пишуть "книги на замовлення ", де головним героєм є або сам замовник, або його родич, друг, подруга, колега по роботі. Можна на спеціальному сайті обрати жанр, фабулу, кількість пригод - і отримати (за плату) роман "за обраним шаблоном", А можна замовити оригінальний твір (тільки про ВАС) - і заробити від 100 до 200 євро. Усе залежить від інтриги та унікальності кінцевого продукта - книги. І, звичайно, від фінансової спроможності замовника та його забаганок (фото, ілюстрації).
А можна стати "персональним істориком" якоїсь сім'ї, людини, подружжя.Така потреба виникає, коли у когось є багатий життєвий досвід, але не вистачає хисту смачно про нього повідати. Тут і може стати в пригоді Ваша любов до Слова.Потрапити в історію, у книгу, у вічність. Стати легендою. Люди мріють про це. І цю книжку будуть передавати з покоління в покоління нащадки. А "сімейне дерево" отримає міцну й тривку опору в часі.
Шановні юні друзі-шанувальники Слова! Давайте випробуємо своє Перо. Напишіть "історію на замовлення". Серед ваших друзів обв'язково знайдеться той, хто хоче уславитися уже зараз.У кінці навчального року будуть оголошені переможці конкурсу "Я книгу написав про Вас". Охочим пропонується до 10 квітня у коментарях засвідчити свою участь: зазначити прізвище, ім'я, клас і умовний заголовок - наприклад, "Історія Сашка, мого друга", "Історія Марії, моєї матері", "Історія Івана, мого батька" (сестри, сусіда, учителя), "Історія про себе" тощо. Критерії оцінювання буде розміщено тут.

1 коментар: